ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Γιατί Branson; >

   
  Γιατί Branson;
  Η εταιρεία Branson Τρακτέρ γεννήθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής ως διανομέας του τρακτέρ Branson στην αγορά των ΗΠΑ. Τα τρακτέρ Branson κατασκευάζονται στη Νότια Κορέα από το 1968 από τη βιομηχανία Kukje που είναι ένας εταίρος της εταιρείας Cummins ΗΠΑ , ένός παγκοσμίου ηγέτη στην παραγωγή των κινητήρων ντίζελ.
  Οι κινητήρες των τρακτέρ Branson είναι προϊόντα αποκλειστικά Cummins ΗΠΑ.  
  Μετά τη μεγάλη αμερικανική επιτυχία, η Branson έρχεται στην αγορά της Γηραιάς Ηπείρου με την έναρξη της διανομής στην Ιταλία, τη Γερμανία, την Ισπανία, την Ολλανδία και τη Μεγάλη Βρετανία. Στην Ευρώπη το τρακτέρ Branson εκτιμήθηκε ιδιαίτερα για την αντοχή και την πρακτικότητα του και γι αυτό κατέκτησε αμέσως την καλή γνώμη του κοινού.Μετά από 15 χρόνια στην ευρωπαϊκή αγορά ελπίζουμε να κερδίσουμε και τις εντυπώσεις του Ελληνικού κοινού με την καλή ποιότητα και τις πραγματικά οικονομικές μας προσφορές.Πιστεύουμε ότι θα αξιολογηθούμε σαν μια τίμια πρόταση στο χώρο της αγοράς των τρακτέρ.
  Εδώ είναι μερικοί καλοί λόγοι για να επιλέξετε ...
  Υδροστατική οδήγηση : Περισσότερος έλεγχος και λιγότερη κούραση, ελλείψη μηχανικών μερών που υπόκεινται σε φθορά,καθώς και μέγιστη προστασία του τιμονιού.
  Διπλή αντλία : Τα περισσότερα τρακτέρ έχουν την οικονομική παραδοσιακή ενιαία αντλία.Το Branson προσφέρεται στάνταρ με τη διπλή αντλία  tandem, πολύ πιο ακριβή, αλλά σας επιτρέπει να εργάζεστε με φορτωτή μπροστά χωρίς να χάσει δύναμη το τιμόνι ή οι υδραυλικές συνδέσεις.
  Πλήρως συγχρονισμένη μετάδοση : Σας επιτρέπει να αλλάζετε ταχύτητες χωρίς να σταματήσει τελείως το τρακτέρ.
  Πλαίσιο σε μίγμα χάλυβα και χυτοσιδήρου : Δεν είναι αρκετό να έχουμε πολλά άλογα διαθέσιμα, αν δεν είμαστε σε θέση να μεταδώσουμε τη δύναμη στο έδαφος. Μόνο ένα πλαίσιο από χυτοσίδηρο, βαρύ και ανθεκτικό μπορεί να διασφαλίσει τη μέγιστη αξιοποίηση της ενέργειας.Το  τρακτέρ Branson είναι το βαρύτερο στην κατηγορία του. Ένα Branson 4720 ζυγίζει περίπου  όσο ένα με  ιπποδύναμη 75hp από άλλους κατασκευαστές.
  Μεταλλικός σκελετός με βαφή από επικάλυψη σκόνης : Σκελετός  πλαστικός, που  με τον ήλιο από κόκκινος γίνεται ροζ και παραμορφώνεται με τη θερμότητα; Όχι ευχαριστώ, μόνον μέταλλο βαμμένο με σκόνη μετάλλων και επικάλυψη που ψήνονται στο φούρνο. Επιπλέον,σε όλα τα μηχανικά μέρη είναι εύκολη η πρόσβαση χάρη στην ταχεία απελευθέρωση των καλυμμάτων.
  Ανεξάρτητο PTO : είναι το πιο ακριβό PTO σε παραγωγή, αλλά είναι πολύ χρήσιμο και άνετο.Είναι στην διάθεση του χειριστή να αποφασίσει αν θα χρησιμοποιήσει το PDF που σχετίζεται με το συμπλέκτη ή όχι. 
  Δισκόφρενα σε λουτρό λαδιού : Μόνο τα καλύτερα τρακτέρ χρησιμοποιούν δισκόφρενα σε λουτρό λαδιού και αυτό γίνεται για να προστατευθεί η διάρκεια και η δύναμη των φρένων σας, που βρίσκονται σε περιτύλιγμα εντελώς προστατευμένα, από τη σκόνη και το νερό.
  Εξοπλισμός : 2 ή 4 υδραυλικές πρίζες, τιμόνι και κάθισμα ρυθμιζόμενο, πίσω φανάρι φωτισμού , ένδειξη στάθμης λαδιού από γυαλί, 2 ή 3 ταχύτητες PDF, κινητήρας με άδεια Cummins σειράς Α 1800 rpm. , συμπλέκτης με  κλείδωμα. Ψυγείο αλουμινίου με αποσπώμενο πλέγμα.
  Επίπεδη πλατφόρμα : Τα τρακτέρ Branson είναι όλα διαμορφωμένα με επίπεδη πλατφόρμα, χωρίς κεντρικό tunnel  που μπορεί να σκοντάψει ο χειριστής και προκαλεί ενόχληση στα πόδια κατά την οδήγηση.
  Κεντρική δεξαμενή : Τα περισσότερα μοντέλα είναι εξοπλισμένα με κεντρική δεξαμενή του καυσίμου,που  κατανέμει καλύτερα το βάρος και εξασφαλίζει ευκολότερο ανεφοδιασμό.
  Front Loader : Ο φορτωτής Branson είναι πολύ πρακτικός, συνδέεται και αποσυνδέεται σε 5 λεπτά χάρη στην εφευρετικότητα με τον οποίο έχει σχεδιαστεί. Η χρήση του φορτωτή δεν εμποδίζει την πρόσβαση στο χώρο του κινητήρα. Ο φορτωτής είναι εξοπλισμένος με γρασσαδόρους προστατευόμενους από χτυπήματα. Με τον γνήσιο πρόσθιο φορτωτή Branson δίνεται και μπροστινός προφυλακτήρας.